Cultuurtechnische werkzaamheden

Tuinen, parken en landbouw

Heeft u plannen voor het veranderen van uw tuin? Wilt u een vijver of stroom in uw tuin creeëren? Staan er bomen in de weg? Voor alle cultuur technische werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Natuurbouw, aanleg van parken, tuinen en vijvers, sloten trekken, aanleggen van een geluidswal, aan- en afvoer van beplantingen, rooien van bomen. Een greep uit de mogelijkheden die H vd Wal kan verzorgen als het gaat om cultuurtechnische werkzaamheden.

Dit werk begint meestal bij het verwijderen van groen als het rooien van bomen en het verwijderen van grond. H vd Wal zorgt er ook voor dat alles wat niet meer bruikbaar is in den nieuwe situatie zorgvuldig wordt afgevoerd.

Ervaring in Cultuurtechnisch werk

In de opbouwfase bestaan de cultuurtechnische werkzaamheden uit het aanbrengen van teelaarde, het egaliseren voor aanplanten, het uitgraven van vijver en / omspitten van grond. Het machinepark van H vd Wal is volledig ingericht op het uitvoeren van dit werk.

Met de agrarische achtergrond heeft H vd Wal jarenlange ervaring in deze werkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.