Grondwerken

Uitgraven

Uitgraven is een veelvoorkomend werk bij H vd Wal. Het gaat dan om het uitgraven van bouwputten: van kleine particuliere aanbouw aan een woning tot grote stallen. En van enkele nieuwbouwwoning tot compleet project.

H vd Wal heeft een uitgebreid machinepark en de juiste mensen in dienst die het grondwerk succesvol en naar wens willen afmaken. Grondwerk beperkt zich meestal niet tot uitgraven. Na het uitgraven van woningen volgen vaak cultuurtechnische werkzaamheden als het op orde brengen van een park rondom het project of uitgraven van een vijver in de tuin van de nieuwe woning.

Voorraad aan- en afvoeren

Door de ruime voorraad kan H vd Wal ook snel het juiste zand leveren bij verschillende projecten. En met de vrachtwagen en tractor + aanhanger is overtollig zand en eventuele sloopmaterialen zo afgevoerd. Het juiste zand wordt uiteraard snel op de juiste plek weer aangebracht en waar nodig ge√ęgaliseerd.

Met het juiste materiaal zijn klussen vakkundig en snel gemaakt. Ervaren mensen denken mee en op deze manier gaat H vd Wal voor kwaliteit en tevredenheid!