Transport

Particulier en zakelijk

H vd Wal zorgt voor het transport van bijvoorbeeld grond, zand, grind, afvalstoffen, puin en granulaten. Transport kan met onze eigen tractor met kieper. Voor ladingen tot 15 m3.

Niet alleen voor zakelijke projecten is H vd Wal in te zetten. Heb je zand nodig voor onder de bestrating van de oprit of grind voor in de tuin? Is teelaarde nodig om de vijver te dempen of is aanvoer van vulzand, voegzand of metselzand nodig voor bij de verbouwing? Of wil je juist zand afvoeren na het uitgraven van de kavel of vijver? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en vrijblijvende prijsopgave.

Transport vergunningen

Natuurlijk is H vd Wal in het bezit van de juiste vergunningen voor transport: De Europese transportvergunning van NIWO die nodig is om voor derden te mogen rijden.

Ook zijn we aangemeld bij de Thunderbuild  GRIP app: de digitale begeleidingsbrief. Verschillende partijen stellen dit tegenwoordig als voorwaarde bij de samenwerking / aanbesteding

Het voordeel van het transport van H vd Wal is de ervaring in grondwerkzaamheden waardoor transport ideaal is bij grondwerken, bestratingen, cultuur technische werkzaamheden.